Så dekorerar du billigt och snyggt för klassåterträffen

Det är både roligt och lite pirrigt att anordna en klassåterträff. Du vill att den ska bli så bra som möjligt, och gärna snyggt dekorerad. Utan att det kostar för mycket. Här kommer tipsen på hur du dekorerar både billigt och snyggt för en riktigt skön klassåterträff eller fest.

Köp dekorationen online

För att göra klassfesten riktigt billig bör du köpa dekoration och så mycket som möjligt online. Där hittar du enkelt både ballonger, partyhattar, serpentiner och allt du behöver för att dekorera riktigt snyggt. Beroende på vilket slags tema eller stuk som ni vill ha på klassfesten. Det är ju roligt att göra lokalen lite extra fin, så att alla känner sig välkomna. Samtidigt vill du inte att det kostar för mycket. Om kalaset blir för dyrt kan det vara många som drar sig ur, då flera gamla klasskamrater kan behöva lägga pengar på att ta sig till hemstaden. Bästa stället att köpa allt till festen är på Partytajm, där du hittar både ballonger och andra bra partytillbehör och får mycket inspiration för att verkligen skapa en skön atmosfär och fest. Du kan också skapa en fest utifrån ett särskilt tema, som discoparty, svart och guld eller Hollywoodfest.

Dekorera lokalen och skapa festkänsla

Det kan vara smart att hyra och dekorera lokalen själva, så blir klassåterträffen eller festen billigare. Ni kan dekorera på olika sätt: Ska du och festkommittén utgå från det årtionde då ni gick på högstadiet eller gymnasiet eller ska ni satsa på en mer modern stil? Ballonger och serpentiner ger alltid en festkänsla. Idag finns det också snygga ballonger som inte känns som ett barnkalas. Det är också fint att dekorera borden med en ljus duk, blommor eller andra dekorationer. På Partytajm hittar du också roliga glas, passande inbjudningskort och glassbägare. Små detaljer som ger en skön festkänsla.